TOP TIPP! Tunézia, Djerba: Sunclub El Mouradi Djerba Menzel 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 216577
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Djerba

Szállás / program részletes leírása



DJERBA: kicsi sziget, mindössze 514 négyzetkilométer, könnyen és gyorsan bejárható, nincsenek nagy távolságok. Houmt Souk a sziget fővárosa, de a turizmus szempontjából jelentősebb a második legnagyobb város, Midoun. Jó a közbiztonság.
Előnyei: nyugalom, szép, finom-homokos strandok, kevésbé tömeges, mint az északi nagy nyaralóhelyek, pihenésre, kikapcsolódásra tökéletes, közel van a Szahara, ezért aki sivatagi túrára indulna, innen a legideálisabb fakultatív programra befizetnie. A Djerba-i nyaralás szempontjából a legideálisabb időzítés a májustól szeptemberig tartó időszak. Tunézia napfényes szigetének is nevezik, hiszen itt a legtöbb a napos órák száma. Az október már elég csapadékos. A nyár meglehetősen forró és száraz, az átlagos nappali hőmérséklet 28-30 fok körüli. Djerba elég szeles sziget, ami kedvez a szörfösöknek, kite-szörfösöknek.

FEKVÉS
A 33 hektáros területen fekvő négycsillagos El Mouradi Djerba Menzel szállodát nevezhetjük a nyugalom szigetének, a helynek ahol teljesen átalakulhatunk. A hagyományos djerbai építészet, a menzels ad jellegzetes karaktert és bohém bájt az épületnek. A szálloda 6 km-re található Midoun városától, és 33 km-re a djerbai repülőtértől (kb. 30 perc transzferidőre).

ELHELYEZÉS
Az 589 légkondicionált standard szoba mindegyike erkéllyel vagy terasszal, fürdőszoba/WC-vel, telefonnal, szatellit Tv-vel (a távirányítóért 20 TND letét fizetendő), hajszárítóval, mini hűtővel és széffel felszerelt. A szálloda 27 junior lakosztállyal (22,80 m2), 18 lakosztállyal és egy elnöki lakosztállyal (70,50 m2), valamint bungalókkal rendelkezik. A késői kicsekkolás díja kb. 10 TND/óra/szoba. A légkondicionáló csak főszezonban működik a szobákban.

ÉTEL ÉS ITAL
Az all inclusive ellátás keretén belül 4 étterem és 5 bár áll a vendégek rendelkezésre svédasztalos és a`la carte választékkal. Az all inclusive utasoknak reggeli (07:00-10:00), késői reggeli (10:00-11:00), ebéd (12:30-14:00), vacsora (18:30-21:00) büférendszerben, helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása.Minden ital műanyagpohárban kerül felszolgálásra.Napközben szendvicsek, pizzák, saláták, tészták, üdítők fogyasztására van lehetőség. A szállodában mór kávézó és diszkó is található. Az a`la carte étteremben egy alkalommal ingyenes vacsora fogyasztható.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Két tengervizes, egy tengervizes gyermek medence, édesvizű medence gyermek résszel és egy fedett medence jakuzzival (nyáron zárva tart) található a szállodában. Számtalan szabadidős lehetőséget kínál: 9 teniszpályája közül 7 salakos és 2 homokos (világítás térítés ellenében), futballpálya, kosárlabdapálya, röplabdapálya, mini golf, biliárd, petang, íjászat, lövészet, darts, asztalitenisz és strandröplabda pálya, valamint vízi sport bázis (szörf, jet ski, vízisí, banán). Nappali és esti szórakoztató programok: mini klub 5-12 éves gyerekeknek és tini klub 13-17 éves fiatalok részére.A hotel modern thalassotherápiás centerrel rendelkezik: fitnesz, török fürdő, masszázs, hidromasszázs, jet zuhanyzó, szauna, pedikűr, manikűr, arckezelés, algapakolás és egyéb wellness kezelések.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
A 2 emeletes szállodában 3 lift található. A Djerba Golf Club mindössze 7 km-re fekszik, míg a sziget kaszinója 10 km-re van a hoteltől.Konferenciaterme 600 fő befogadására alkalmas. A recepciónál pénzváltó és bankautomata működik. A medencék mellett és a tengerparton a napágyak, a napernyők valamint a matracok ingyen állnak vendégeink rendelkezésére, a strandtörülközőért azonban 20 TND letétet kell fizetni.

FAKULTATÍV PROGRAMOK (rendelje meg akár itthon is, Forintos áron)

- Djerba felfedezése - félnapos kirándulás (autóbusszal)
Félnapos kirándulás keretében megismerkedhetnek Djerba főbb látnivalóival, Guellalában a fazekas művészettel és a ghribai zsinagógával. Városnézés Houmt Soukban, majd Midounban az igazi tunéziai piaci hangulattal találkozhatnak.                                                                                                                                 

- Szahara élőben, tevegelési lehetőséggel: Matmata - Douz - 1 napos (autóbusszal)
Kirándulás Land Roverrel vagy autóbusszal a Szahara szélére, Douzba, séta a dűnék között Zaafraneban, tevegelési lehetőség (fakultatív, külön fizetendő). Ebéd Douzban, majd a Tamerzet berber falun át elutazás Matmatába. Egy berber barlanglakás (troglodita) megtekintése után visszautazás a szállodába.       

- Hajókirándulás a Flamingó szigetre – 1 napos (autóbusszal és hajóval)
Reggel indulás a houmt souki kikötőből, áthajózás a Flamingó szigetre, szabadidő, animációs program a kalózokkal, ebéd, ezután hajózás vissza a kikötőbe és transzfer busszal a szállodába.               

- Szaharai kirándulás – 2 napos (autóbusszal)
Kétnapos kirándulás, amely a legkülönlegesebb sivatagi hangulattal ajándékozza meg a turistákat. Douz tipikus szaharai település, ahol a városka határában húzódnak a fantasztikus látványú homokdűnék, Tozeur óriási pálmaligeteiről és egzotikus építészetéről nevezetes. Útközben érintik a Chott El Jerid sóstavat, és ha szerencséjük van, ott még délibáb is megfigyelhető. Szállás Tozeurben, középkategóriájú hotelben.

Program:
1 nap: Indulás Djerbáról, majd az első megálló Matmatában, berber troglodita lakás látogatása, a ’holdbéli táj’ fotózása, Tamezret egy berber település megtekintése, Douzban lehetőség van tevegelésre (külön fizetendő - kb. 25 TND/fő), ebéd, majd átkelés a Chott el Jerid sóstón, érkezés Tozeur-be, ahol a lovas kocsikázást is kipróbálhatjuk az oázisnál (külön fizetendő kb. 10 TND/fő), vacsora, szállás a szállodában.
2 nap: Reggeli Tozeurben, majd lehetőség van dzsip túrára - kb. 3 óra, Chebika, Grand Canon, Tamerza, hegyi oázisok meglátogatása (külön fizetendő kb. 45 TND/fő), délben ebéd Tozeurben, majd továbbindulás busszal, megálló El Hamma fürdőváros közelében, majd Metameurban a gorfák meglátogatása, visszatérés Djerbára késő este.

A fent említett fakultatív programok ízelítőül szolgálnak Utasaink számára, ám ezen kívül még számos program szerepel kínálatunkban. Az árak tájékoztató jellegűek. A kirándulások magyar nyelvű idegenvezetéssel minimum létszámhoz kötöttek. Az utazás megkezdéséig a 12 évet be nem töltött gyermekek 50 %-os kedvezményt kapnak a részvételi díjból, illetve a 2 éven aluli gyermekek számára a fakultatív programok ingyenesek. 

 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 730 utazás 358 818 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak