Tunézia, Port el kantaoui: El Mouradi Palm Marina 4*+, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 100594
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Port El Kantaoui

Szállás / program részletes leírása



Közvetlenül a fehér-homokos tengerparton fekszik Port El Kantaoui városában, kb. 3,5 km-re a jachtkikötőtől.
Soussetól 12 km-re, a monastiri repülőtértől 35 km-re (kb. 35 perc transzferidő), míg az enfidhai reptértől 30 km-re (kb. 30 perc transzferidő) található.

ELHELYEZÉS
A 3 emelettel, 6 lifttel és 387 szobával rendelkező hotel szobái központilag légkondicionáltak, szatellit Tv-vel, telefonnal (térítés ellenében), széffel (ingyenes), mini bárral (feltöltés térítés ellenében), hajszárítóval, szőnyeggel vagy padlólappal, erkéllyel vagy terasszal felszereltek. Oldalról tengerre néző szoba felár ellenében igényelhető. Family szoba egynagyobb alapterületű, egy légterű szoba, mely egy francia ággyal, és többségében kihúzható pótágyakkal felszerelt. A légkondicionáló csak főszezonban működik a szobákban.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátás, büfé jellegű reggelivel (06:00-10:00), kontinentális késői reggelivel (10:00-11.00), ebéddel (12:30-14:00), vacsorával (18:30-21:00), italokkal, napközben snackkel, süteményekkel. Az ellátás keretén belül étterem, bár, kávézó áll rendelkezésre széles ételválasztékkal, valamint helyi alkoholos- és alkoholmentes italokkal, snack ételekkel, fagylalttal, szendvicsekkel. Heti két alkalommal ingyenes vacsora fogyasztható az a`la carte étteremben előzetes bejelentkezéssel.Minden italműanyagpohárban kerül felszolgálásra. Bárjában 09:00-24:00 óráig, a diszkójában pedig 23:00-02:00 óráig kérhetőek italok az all inclusive ellátás keretén belül.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Felnőtt- és gyermek medence, belső medence jakuzzival (mely a nyári szezonban zárva tart), mini klub (5-12 évig), mini diszkó, tini klub (13-17 évig), nappali és esti animációs programok, diszkó, asztalitenisz, petang, mini golf, íjászat, darts, strandröplabda. A betonos teniszpályák használata napközben ingyenes, a teniszütőket az animátoroktól kell kérni (kb. 15 TND letétbe helyezett összeg ellenében). Este a pálya világítása kb. 20 TND/óra összegbe kerül. Térítés ellenében: biliárd, wellness központ szolgáltatásai, a tengerparton különféle vízi sportok: jetski, vízisí, banánozás, parasailing próbálhatók ki. A közelben golfpályák és lovaglási lehetőség is van.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Recepció, ajándéküzlet, szobaszerviz (térítés ellenében), butik, konferenciaterem. A recepciónál pénzváltó és bankautomata működik. WIFI elérhetőség a recepciónál adott térítésmentesen.A medencék mellett és a tengerparton a napágyak, a napernyők és a matracok ingyen állnak vendégeink rendelkezésére, a strandtörülközőért kb. 20 TND letét fizetendő.
 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 730 utazás 358 818 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak