Tunézia, Port El Kantaoui: El Mouradi Palace Resort 4*+, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 69123
Indulás dátuma:2024.06.04. (K)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  229 900 Ft / fő (akciós alapár)
Teljes ár:  229 900 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Port El Kantaoui

Szállás / program részletes leírása



HOTEL EL MOURADI PALACE 5*
A szálloda honlapja >>

FEKVÉS: Közvetlenül a gyönyörű homokos tengerparton található, a főépület és a part között hatalmas pálmafás kert terül el. Monastirtól 35 km-re (kb. 30 perc transzferidő), míg Enfidhától 40 km-re (kb. 35 perc transzferidő) található, Port El Kantaoui jachtkikötője 3 km-re, Sousse központja kb. 10 km-re van.
Az utazásszervező véleménye: 4*

ELHELYEZÉS: 515 légkondicionált szobája telefonnal, szatellit Tv-vel, mini hűtővel (fogyasztás térítés ellenében), fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, széffel (ingyen), szőnyeggel vagy padlólappal, erkéllyel vagy terasszal rendelkezik. A hotelben 452 kétágyas- (standard és superior), 40 háromágyas-, 8 négyágyas szoba, valamint 15 lakosztály található. A légkondicionáló csak főszezonban működik a szobákban.

ÉTEL ÉS ITAL: all inclusive ellátás (büfé jellegű reggeli, késői reggeli, ebéd, vacsora, helyi italok). Az AI ellátás keretén belül éttermek, bárok, kávézó, pizzéria áll rendelkezésre széles ételválasztékkal, valamint helyi alkoholos és alkoholmentes italokkal.Minden italműanyagpohárban kerül felszolgálásra.Heti két alkalommal vacsora fogyasztható az a`la carte étteremben ingyenesen az all inclusive ellátást foglalt utasoknak. Vízipipa térítés ellenében próbálható ki a mór kávézóban.

SPORT ÉS SZABADIDŐ: Kertjében felnőtt- és gyermek medence található, valamint belső medence jakuzzival és gyermekrésszel (mely nyári szezonban zárva tart), mini klub (5-12 évig), tini klub (13-17 évig), mini diszkó, asztalitenisz, petang, darts, strandröplabda, betonos teniszpálya, animációs programok, diszkó áll rendelkezésre. A wellness központban szauna (kb. 10 euró/fő/óra), masszázs, török fürdő (kb. 10 euro/fő/alkalom), thalassoterápiás kezelések, fitneszterem várja a vendégeket. A tengerparton térítés ellenében számos vízi sportolási lehetőség adódik.

EGYÉB INFORMÁCIÓ: Négy lift, recepció, ajándéküzlet, üzletek, fodrászat, mosoda, szobaszerviz, gyermekfelügyelet, orvosi ügyelet szolgálják az utasok kényelmét.A recepciónál pénzváltó és bankautomata található. Internetezési lehetőség a számítógép szobában térítés ellenében, valamint WIFI elérhetőség a recepciónál és a szobákban kóddal ingyenes (félpanziós ellátás esetén 8 TND/óra). A medencék mellett és a tengerparton a napágyak, a napernyők és a matracok ingyen állnak (félpanziós és all inclusive) vendégeink rendelkezésére, a strandtörülközőért kb. 15 TND letét fizetendő.

FAKULTATÍV PROGRAMOK: 

- Szahara szafari - 2 napos (autóbusszal): Igazi 2 napos felfedezés Tunéziában (1 éjszaka szállás a sivatagban)  Ár: kb. 230 TND
1. nap: El Jem – Amfiteátrum megtekintése, ezután rövid pihenőt tartunk a Sfax melletti Mahréz-ban, majd ebéd Matmatában – ”A Csillagok háborúja” c. film forgatásának helyszínén. Ebéd után a berberek sziklába vájt lakhelyének (barlanglakások) megtekintése. Douz – (fakultatív) tevegelési lehetőség a sivatagban. Vacsora és szállás egy kellemes 4 csillagos sivatagi szállodában.

2. nap: Reggeli után indulás a szállodából. Az első pihenő a Chott El Jerid sóstónál lesz. Ezután közel 4 órás jeep túra (fakultatív) az Atlasz-hegységben – Chebika oázis (”Az angol beteg” c. film forgatásának helyszíne), Grand Kanyon, majd ebéd a Gafsa melletti Metlaoui-ban. Kairouan szent városában egy híres, kézi csomózású szőnyegeket készítő műhely látogatása, vásárlási lehetőséggel. Visszautazás a szállodába Kairouan-Monastir-Sousse-Port El Kantaoui-Hammamet útvonalon.                                                                                                                                 

- Tevék Pálma Oázis Út Sivatagi rózsa, Szafari Jeep túra - 3 napos   Ár: kb. 320 TND
Egy igazi felfedezőtúra négy kerék meghajtású jeepek fedélzetén, érintve a főbb nevezetességeket, mint pl. El Jem, Matmata, Chott El Jerid sóstó, Chebika oázis, Tamerza oázis és a további érdekes látnivalókat.    

- Tunisz - Karthágó - Sidi Bou Said -1 napos (autóbusszal) Ár: kb. 100 TND
Rövid gyalogos városnézés Tuniszban, az ország fővárosában, szabadidő a bazárban vásárlási lehetőséggel. A római és pun műemlékek megtekintése a Karthágói Múzeumban. Karthágóban - mely az egykori pun birodalom legendás gazdagságú fővárosa volt, Antoninus Pius császári fürdőjének maradványai és a város romjainak felfedezése, majd ebéd. Délután a lélegzetelállítóan gyönyörű és csodálatos fekvéséről híres andalúz művészfaluba, Sidi Bou Said-ba látogatunk. A városban szabad program, mely során jellegzetes kávézójában elfogyaszthatunk egy török kávét vagy egy menta teát.                                                                                                                         

- Dougga - Zaghouan – Thuburbo – 1 napos (autóbusszal)   Ár: kb. 110 TND
A kirándulás során egyedülálló lehetőség adódik az Atlasz-hegység árnyékában fekvő gyönyörűséges Dougga város felfedezésére, ahol megelevenednek a letűnt római civilizáció fontos emlékei, ebéddel egybekötve.     

- Kairouan – Félnapos kirándulás „A szent város”-ban (autóbusszal) Ár: kb. 70 TND
Látogatást teszünk az iszlám világ egyik legfontosabb és leghíresebb városába, Kairouan-ba, ahol a Borbély Mecseten kívül megtekintünk egy világhírű, kézi csomózású szőnyegeket készítő műhelyt, majd lehetőség nyílik a szokványos bazári alkudozásokra az óvárosi utcákon való barangolás közben.                                                                   

- Alzahra est     Ár: kb. 95 TND
Egyedülálló és megismételhetetlen észak-afrikai fény- és hangjáték show egy ízletes vacsora keretében, élvezetes és szórakoztató folklór programmal.                                                                                                    

- Hammamet és Nabeul - félnapos kirándulás (autóbusszal)   Ár: kb. 45 TND
Félnapos program keretében sort kerítünk Hammamet üdülőváros, valamint a heti rendszerességgel megrendezésre kerülő pénteki Nabeul-i piac meglátogatására, ahol az alkudozási képességeinket is próbára tehetjük, majd betekintést nyerhetünk egy igazi fazekasműhelybe.                                                                                               

- Nabeul-i piac (autóbusszal) Ár: kb. 45 TND
Népszerű félnapos program a heti rendszerességgel megrendezésre kerülő pénteki Nabeul-i piacon, ahol az alkudozási képességeinket is próbára tehetjük, majd betekintést nyerhetünk egy igazi fazekasműhelybe.      
Indulás: csak Soussból és Hammametből                                                                                       

- Hajókirándulás - félnapos Ár: kb. 55 TND
Indulás a szállodából Port El Kantaoui jachtkikötőjébe. Az azúrkék színű Földközi-tengerre kalózhajók fedélzetén hajózunk ki, majd lehorgonyzás után átérezhetjük a hullámok ölelését vagy megpróbálkozhatunk saját ebédünk kifogásával. Amennyiben esetleg nem járnánk sikerrel, a fedélzeten élvezhetjük a könnyű ebédet (hal, saláta, üdítő, víz), miközben a kalózhajó legénysége gondoskodik szórakoztatásunkról.                                                           

- Szafari park – félnapos  Ár: kb. 55 TND
A Szafari parkban 36 hektáros zöld övezetben több mint 400 állatot lehet megcsodálni. Először a Szafari Parkot fedezhetik fel vendégeink. Térítés ellenében lehetőség van egy rövid tevegelésre a park területén (kb. 5 TND/15 perc). Ezután megtekinthetjük a fóka showt, mely különleges élményt nyújt a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt. Mahdiából nincs indulás                                         

- Tevegelés - félnapos
A kirándulás minden Tunéziába utazó számára kötelező, aki még nem ült teveháton, hiszen a félnapos túra során a tevékkel kerülünk „közelebbi kapcsolatba”, zöldellő pálmafák és olívaligetek mentén tevegelve.                          Ár: kb. 50 TND

- Kairouan – El Jem - Sousse – 1 napos (autóbusszal)  Ár: kb. 100 TND
Az iszlám világ „szent” városának nevezett Kairouan felfedezése után a Sousse-i nyaralóközpontban időzünk, majd El Jem – Amfiteátrum megtekintése. Indulás: Hammametből                                                                                                              

- Kairouan - El Jem – Monastir – Mahdia - 1 napos (autóbusszal) Ár: kb. 95 TND
A kirándulás a környék négy fő látnivalója köré csoportosul. Kairouan szent városa, El Jem Amfiteátruma, Monastir városa, ahol a Bourguiba család aranykupolás mauzóleumának megtekintésére kerül sor, majd szabadidő a monastiri bazárban vásárlási lehetőséggel. Végül Mahdia halászfaluját látogatjuk meg. Indulás: Sousseból                                                          

- Katakombák (egyénileg látogatható)
Az 5000 sírt tartalmazó, Sousse város szélén található katakombák közül a Jó Pásztor katakombája keddtől-vasárnapig látogatható. Belépő: 5 dinár / fő +1 dinár a fotó jegy. Érdemes taxival megközelíteni a látványosságot.

A fent említett fakultatív programok ízelítőül szolgálnak. Utasaink számára, ám ezen kívül még számos program szerepel kínálatunkban. Bizonyos programokra (pl. tevegelés, hajókirándulás, folklór vacsora) kísérő viszi a vendégeket, ezen programok alatt idegenvezetés nem történik. Az árak tájékoztató jellegűek! A kirándulások magyar nyelvű idegenvezetéssel minimum létszámhoz kötöttek. Az utazás megkezdéséig a 12 évet be nem töltött gyermekek 50 %-os kedvezményt kapnak a részvételi díjból, illetve a 2 éven aluli gyermekek számára a fakultatív programok ingyenesek. További információkért kérjük, forduljanak telepített idegenvezetőinkhez, akik bármely kérdésben szívesen állnak rendelkezésükre.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak