Tunézia, Monastir: Club Rosa Rivage 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 235145
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Monastir

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda közvetlenül saját homokos tengerpartján, Sousse-tól 18 km-re, a monastiri repülőtértől pedig mindössze 4 km-re található.

ELHELYEZÉS

Valamennyi szobája rendelkezik egyénileg vezérelt légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, széffel, hűtővel, minibárral (térítés ellenében), telefonnal, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, valamint felszerelt erkéllyel vagy terasszal. A szobákat naponta takarítják, az ágyneműt minden nap, a törülközőt pedig kérésre cserélik. Speciális felszereltségű szoba mozgássérült vendégek számára lekérésre foglalható.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátás büfé jellegű reggelivel (07:00-10:00), késői reggelivel (10:00-11:00), ebéddel (12:30-14:30), vacsorával (18:30-21:00) és éjszakai büfével (23:00-0:00). Napközben kávét, teát, süteményeket és jégkrémet kínálnak. Az alkoholmentes italok, gyümölcslevek, a víz, a bor, a sör, a helyi alkoholos italok, a koktélok és a hosszú italok az all inclusive ellátás részét képezik. A hotelben bárok, kávézó és két a`la carte étterem is található, melyekben tunéziai és olasz ételeket szolgálnak fel. Diétás ételek kérhetőek. Késői/korai távozás és/vagy érkezés esetén snackételeket biztosítanak.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

A szálloda két kültéri és két gyerekmedencével rendelkezik, mindegyik édesvizű. Fitneszterem, spa, teniszpálya és törökfürdő várja a vendégeket - utóbbi térítés ellenében vehető igénybe, melynek ára kb. 10 TND. Röplabda, strandröplabda, foci, strandfoci, aerobic, vízitorna, vízilabda, minigolf, asztalitenisz, darts, íjászat, boccia, biliárd és kerti sakk szolgálja a vendégek kikapcsolódását. A kicsiket a mini klub várja, míg a felnőttek szórakoztatásáról játékteremmel és animációs showműsorokkal gondoskodnak.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Csomagmegőrzés, mosodai szolgáltatások, térítés ellenében orvosi ügyelet és gyermekfelügyelet, valamint minipiac színesíti a szolgáltatások körét. A medence melletti és a strandon található napágyakat, matracokat és napernyőket a szálloda ingyenesen biztosítja, a medence/strandtörülköző letét ellenében kérhető.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak