Tunézia, Hammamet: Saphir Palace 5*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 227260
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Hammamet

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda kb.100 km-re fekszik a monasztiri repülőtértől, pár perces sétára található a Yasmine strandtól és a La Medina kaszinótól.

ELHELYEZÉS

236 szobájának mindegyike rendelkezik ingyenes WIFI-vel, légkondicionálóval, széffel, mini bárral, LCD Tv-vel, káddal vagy zuhanyzóval felszerelt fürdőszobával, hajszárítóval, vezetékes telefonnal, erkéllyel. A szobák panorámás kilátást nyújtanak a tengerre, a kertre vagy a medencére.

ÉTEL ÉS ITAL

Félpanziós ellátással (reggeli és vacsora italok nélkül) vagy all inclusive ellátással foglalható. Az all inclusive vendégek részére büfé jellegű reggeli, ebéd és vacsora, valamint helyi alkoholos és alkoholmentes italok állnak rendelkezésre. Yasmine főéttermében látványkonyha is üzemel, ahol kipróbálhatóak a helyi specialitások. Medence melletti és tengerparti bárja, barbecue és olasz specialitásokkal várja az ideérkezőket.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

A szálloda kültéri és belső medencével is rendelkezik. A sportolni vágyókat teniszpálya, fitnesz, strandröplabda, vízi torna, asztalitenisz, boccia, valamint térítésellenében vízi sportok várják. Spa központja kikapcsolódást nyújt testnek és léleknek.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Főszezonban 24 órás szobaszerviz, felszerelt konferenciatermek, üzletek, fodrászat, mosoda, bőröndszoba bővíti a szolgáltatások körét. A medence mellett napernyők és napágyak vehetőek igénybe.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak