Tunézia, Djerba: Dar Jerba Narjes 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 225248
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Djerba

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda közvetlenül a tengerparton fekszik, 30 km-re a djerbai repülőtértől, 19 km-re Houmt Souktól és 6 km-re Midountól.

ELHELYEZÉS

325 szobájából 108 egybenyitható, 8 lakosztály és 4 szoba mozgáskorlátozottak számára speciálisan van kialakítva. Minden szoba légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, telefonnal, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, ingyenes széffel, ingyenes mini bárral, erkéllyel vagy terasszal felszerelt.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátás, büfé jellegű reggelivel (06:00-10:00), ebéddel (12:30-14:30), vacsorával (19:00-21:00), valamint helyi alkoholos- és alkoholmentes italokkal. Snack bár, medence melletti bár és tengerparti bár áll rendelkezésre. A nemzetközi italok, a mór kávézó, a`la carte éttermei, valamint a pizzéria és a kávézó térítés ellenében vehető igénybe. A Le Sultan a`la carte étteremben egy alkalommal, előzetes bejelentkezéssel ingyenes tunéziai vacsora fogyasztható.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Külső és belső medence, gyermek medence, négy teniszpálya, asztalitenisz, kosárlabda, mini futball, darts, mini golf, íjászat, strandröplabda, boccia, vízi gimnasztika, aerobik, nappali és esti szórakoztató programok, mini klub (4-12 éves korig). Térítés ellenében biliárd, thalasso és spa központ (török fürdő, masszázs, fodrászat), vízi sportok a tengerparton.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

A közelben golf- és bowlingpálya található. A tengerparton a napernyők és napágyak ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 601 utazás 347 630 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak