Tunézia, Port El Kantaoui: Marhaba Palace 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 223502
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Port El Kantaoui

Szállás / program részletes leírása



aFEKVÉS
A szálloda Port El Kantaouiban található közvetlenül a homokos tengerparton. A monastiri repülőtértől kb. 30 km-re, a kikötőtől kb. 700 méterre, a golf pályák szomszédságában helyezkedik el.

ELHELYEZÉS
322 szobájának mindegyike légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, telefonnal, mini bárral, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, ingyenes WIFI-vel felszerelt. A standard szobák kertre vagy tengerre néző kilátással rendelkeznek, míg a családi szobák utcai kilátással foglalhatóak. Babaágy lekérésre igényelhető.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a büfé jellegű reggelit (07:00-10:00), késői reggelit (10:00-11:30), ebédet (13:00-15:00), vacsorát (18:30-21:30) és helyi alkoholos- és alkoholmentes italokkal (09:00-24:00). Napközben snackételeket, teát és süteményt kínálnak. Az a`la carte étteremben a vendégek előzetes bejelentkezés esetén egyszeri alkalommal ingyenesen vacsorázhatnak. A szálloda négy bárral, valamint egy Mór kávézóval rendelkezik, amelyben a fogyasztás csak térítés ellenében lehetséges.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Külső édesvizű és tengervizes medencék, belső medence, asztalitenisz, strandröplabda, darts, mini golf, tenisz, billiárd, mini klub (4-12 éves korig), játszótér, petang, íjászat várja a vendégeket. A fitnesz központban szauna, jakuzzi, török fürdő vehető igénybe. Térítés ellenében vízi sportok, masszázs és balneoterápiás kezelések állnak rendelkezésre.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
A WIFI a szálloda teljes területén ingyenesen használható. Fodrászat, mosodai szolgáltatások, bérelhető széf a recepciónál, üzletek, pénzváltás, konferenciaterem, orvosi ügyelet bővíti a szolgáltatások körét. A napernyők, napágyak, strandtörülközők és matracok díjmentesen használhatóak a medence mellett és a tengerparton is.

A szálloda weboldala:http://www.marhabahotels.tn/en/marhaba-palace-2/





Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak