Tunézia, Djerba: Meninx Djerba 3*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 221556
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Djerba

Szállás / program részletes leírása



Ez a kényelmes szálloda alább található: Djerba. A hotel 270 kényelmes szobával rendelkezik. A nyilvános helyiségekben Wi-Fi internetkapcsolat is igénybe vehető. A(z) Meninx Djerba 24 órán át elérhető recepcióval rendelkezik, így a vendégek igényeit akár nappal, akár éjjel teljes mértékben kielégíti. A(z) Meninx Djerba igény esetén kisgyermekek számára kiságyat is biztosít. Ez az épület nem állatbarát. FEKVÉS

A hotel Djerba repülőterétől 25 km-re, közvetlenül a homokos tengerparton fekszik. Djerba központja 20 km-re található.

ELHELYEZÉS

A barátságos hangulatú szálloda egy főépületből és több különálló kisebb épületből tevődik össze, összesen 260 szobával rendelkezik. A szobák mindegyike légkondicionálóval, műholdas TV-vel, telefonnal, jól felszerelt fürdőszobával és erkéllyel vagy terasszal van ellátva. A szobákban mini bár és széf térítés ellenében igényelhető. Igény esetén babaágy és étkezőszék kérhető.

ÉTEL ÉS ITAL

A szálloda all inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a svédasztalos reggelit, ebédet, vacsorát, késői vacsorát, snackeket és a korlátlan mennyiségű helyi alkoholos- és alkoholmentes italokat. Az all inclusive ellátás szolgáltatásai csak a kijelölt helyen és időben vehetők igénybe. Az étterem mellett a szálloda egy bárral rendelkezik.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Egy fedett-, egy külső- és egy gyerekmedence áll rendelkezésre. A wellness részlegében különböző masszázs szolgáltatásokat, szaunát, gőzfürdőt, török fürdőt és kozmetikai kezeléseket vehetnek igénybe. A sportolni vágyók számos sporttevékenység közül választhatnak: edzőterem, tenisz, strandröplabda, darts, asztalitenisz, mini golf, aerobik. Különféle esti show műsorokat és animációs programokat is szerveznek gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. A vízi sportok és néhány wellness szolgáltatás térítés ellenében vehető igénybe.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

A szállodában 24 órás recepció működik, a közös helyiségekben WIFI ingyenesen használható. Térítés ellenében internetsarok, fodrászat, bevásárlóközpont és autókölcsönző áll a vendégek rendelkezésére. A strandon található napernyők és napágyak díjmentesen használhatóak.



A szálloda weboldala: http://www.hotel-meninx-djerba.vivehotels.com/



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak