Tunézia, Hammamet: Clubhotel El Fell 3*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 217331
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Hammamet

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda Tunézia északkeleti részén, közvetlenül Hammamet legszebb homokos strandján található, körülbelül 7 km-re a városközponttól, 60 km-re az Enfidha repülőtértől és 78 km-re Tunis-Karthagó repülőterétől. Ideális hely azok számára, akik egy pihentető nyaralásra vágynak.

ELHELYEZÉS

A 4 hektáros területen fekvő Club El Fell Hotel 234 szobával rendelkezik, melyek a főépület és több melléképület között helyezkednek el. A Hotel El Fell légkondicionált szobákat kínál saját erkéllyel vagy terasszal és ingyenes WIFI-vel. A szobák további felszereltsége közé tartozik a telefon, LED TV és mini bár (térítés ellenében). A fürdőszobákban fürdőkád és hajszárító biztosított.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátással foglalható. A vendégek kényelmét a szálloda három étterme és különböző bárjai (lobbi, kávézó) biztosítják. A fő étteremben az étkezések büfé jellegűek és italok nélkül értendőek, melyet a szálloda komplexumának közepén található tengerparti teraszon fogyaszthatnak el a vendégek. A Chiringuito étterem egy újonnan megnyitott fából készült pavilon, mely közvetlenül a tengerparton található, különböző finomságokkal várja a vendégeket, míg a Grill étteremben könnyű, mediterrán ételeket kóstolhatnak meg az odalátogatók.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

A hotel egy fedett medencével és egy napozóterasszal felszerelt kültéri medencével rendelkezik. Felhőtlen szórakozást kínál a gyermekek számára a gyermekklub. A helyszíni fitneszteremben tornaterem, aquafit és fitneszközpont is található. Ezen kívül asztalitenisz, darts, biliárd, bowling, diszkó és esti műsorok állnak a kikapcsolódni vágyó vendégek rendelkezésére. A wellness központja térítés ellenében gőzfürdővel, török fürdővel, szaunával és különféle masszázs és kozmetikai kezeléssekkel várja vendégeit pihenésre és kikapcsolódásra.A hotel területén teniszpálya és röplabdapálya, valamint a közelben Yasmine és Citrus Golf golfpályák is megtalálhatók.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24órás recepció, ingyenes WIFI, valutaváltás és csomagmegőrző bővíti a szolgáltatások körét. A napernyők és nagyágyak térítés ellenében vehetők igénybe. Kitűnő kikapcsolódási lehetőséget nyújt családosoknak a közeli Flippers aquapark, valamint a Carthage Land vidámpark, amit a hagyomány és szórakozás kombinációja ötvözött.

Szálloda honlapja: http://hotel-elfell.com/en/



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak