Tunézia, Sousse: Marhaba Club Hotel 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 217329
Indulás dátuma:2024.08.13. (K)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  336 900 Ft / fő (akciós alapár)
Teljes ár:  336 900 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Sousse

Szállás / program részletes leírása



aFEKVÉS
A szálloda Sousse központjától 2,5 km-re, a monastiri repülőtértől 19 km-re, Port El Kantaoui kikötőjétől 800 méterre helyezkedik el. Közvetlenül a homokos tengerparton található.

ELHELYEZÉS
281 szobájának mindegyike légkondicionálóval, telefonnal, szatellit Tv-vel, mini bárral, kerámia padlóval, fürdőszobával, WC-vel, erkéllyel felszerelt. Érkezéskor egy üveg ásványvizet bekészítenek a szobába. A standard szobák 25 m2 alapterületűek és 8 m2-es, asztallal és székkel berendezett terasz tartozik hozzájuk.

All inclusive ellátás büfé jellegű reggelivel (07:00-10:30), késői reggelivel (10:30-12:00), ebéddel (12:30-14:30), vacsorával (18:30-09:45 és 20:15-21:30). Bárjaiban helyi alkoholos- és alkoholmentes italok fogyaszthatóak 09:00 és 24:00 óra között. Heti kétszer tematikus vacsorát kínálnak. A tengerparti bárban napközben ingyenes italok kérhetők, míg előzetes bejelentkezéssel, egy alkalommal vacsora fogyasztható itt.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Három medence, csúszda, belső medence, mini golf, íjászat, strandröplabda, asztalitenisz, tenisz (felszerelés bérelhető), ingyenes vízi sportok, esti szórakoztató műsor színesíti a szolgáltatások körét. Spa központjában előzetes foglalással, egyszer török fürdő vagy szauna vehető igénybe. Térítés ellenben masszázs, szépségkezelések, fitneszterem, biliárd áll rendelkezésre. A Kantaoui golf pálya 9 km-re helyezkedik el.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Ajándéküzlet, két lift, mosoda, orvosi ügyelet, konferenciaterem, Tv szoba, ingyenes WIFI a szálloda területén. A napernyők és napágyak a medencénél és a tengerparton is ingyenesek. Strandtörülköző letét ellenében kérhető.

Charteres utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (20 kg)- és kézipoggyászt (5 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák:azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást (12 720 Ft/ hét/autó).

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak