Tunézia, Sousse: Marhaba Beach Hotel 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 217326
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Sousse

Szállás / program részletes leírása



aFEKVÉS
A szálloda Sousse medinájától 2 km-re, a monastiri repülőtértől kb. 21 km-re, Port El Kantaoui kikötőjétől és a golfpályától 6 km-re helyezkedik el. Közvetlenül a homokos tengerparton található.

ELHELYEZÉS
244 szobájának mindegyike központilag szabályozott légkondicionálóval, ingyenes WIFI-vel, minibárral, szatellit Tv-vel, telefonnal, hajszárítóval és fürdőszoba/WC-vel felszerelt. A standard szobák kertre, medencére vagy tengerre néző kilátással foglalhatóak.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a büfé jellegű reggelit (07:00-10:00), késői reggelit (10:00-10:30), ebédet (12:30-14:00), vacsorát (18:30-19:30 és 19:45-21:00), valamint a helyi alkoholos- és alkoholmentes italokat (09:00-24:00). Napközben snackételeket, teát, süteményt kínálnak. A szálloda több bárral rendelkezik. A`la carte éttermében a vendégek tartózkodásuk alatt előzetes foglalást követően egyszer ingyenesen vacsorázhatnak.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Külső- és belső medence, gyermekmedence, asztalitenisz, strandröplabda, teniszpálya (foglalás szükséges a recepción), darts, minigolf, miniklub, fitneszterem, szauna, török fürdő, térítés ellenében biliárd, kozmetikai szolgáltatások, masszázs és motorizált vízi sportok állnak a vendégek rendelkezésére. A gyermekeket mini klub (4-12 éves korig) és játszótér várja.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
A WIFI a szálloda teljes területén ingyenesen használható. 24 órás recepció, mosodai szolgáltatások, bérelhető széf, üzletek, pénzváltás, orvosi ügyelet bővíti a szolgáltatások körét. A napernyők, napágyak és matracok díjmentesen használhatóak a medence mellett és a tengerparton is. A strandtörülközőkért letét fizetendő.

A szálloda weboldala:http://www.marhabahotels.tn/en/marhaba-beach-2/

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 509 utazás 330 467 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak