Tunézia, Sousse: Marhaba Royal Salem 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 216595
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Sousse

Szállás / program részletes leírása



aFEKVÉS
A szálloda Sousse központjától 3 km-re, a monastiri repülőtértől 22 km-re, Port El Kantaoui kikötőjétől és a golfpályától 5 km-re helyezkedik el. Közvetlenül a homokos tengerparton található.

ELHELYEZÉS
316 szobájának mindegyike légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, telefonnal, mini hűtővel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, ingyenes WIFI-vel felszerelt. A standard szobák kertre vagy tengerre néző kilátással rendelkeznek, míg a családi szobák utcai kilátással foglalhatóak.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a büfé jellegű reggelit (07:00-10:00), késői reggelit (10:00-11:30), ebédet (12:30-14:00), vacsorát (18:30-21:00) és helyi alkoholos- és alkoholmentes italokkal (09:00-24:00). Napközben snackételeket, teát kínálnak. Az a`la carte étteremben a vendégek egyszeri alkalommal ingyenesen vacsorázhatnak. A szálloda hat bárral, valamint egy Mór kávézóval rendelkezik

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Külső édesvizű és tengervizes medencék, belső medence, csúszda, asztalitenisz, kosárlabda, strandröplabda, biliárd, darts, mini golf, aerobik, mini futball, tenisz, petang, íjászat vízi sportok várják a vendégeket. A fitnesz központban jóga, zumba, vízi aerobik, salsa órák, valamint szauna, jakuzzi, török fürdő vehető igénybe. Térítés ellenében motorizált vízi sportok, masszázs és balneoterápiás kezelések bővítik a szolgáltatások körét. A gyermekek szórakozását a mini klub (4-12 éves korig) és a játszótér biztosítja.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
A WIFI a szálloda területén ingyenesen használható. 24 órás recepció, üzletek, orvosi ügyelet, pénzváltó szolgálja a vendégek kényelmét. A napernyők, napágyak és matracok ingyenesen használhatóak. A strandtörülközőért kaució fizetendő.

A szálloda weboldala:http://www.marhabahotels.tn/en/marhaba-royal-salem-2/

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 856 utazás 340 547 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak