Tunézia, Yasmine hammamet: Vincci Nozha Beach 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 148770
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Yasmine hammamet

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS
A négycsillagos hotel Hammamet városában, a központtól kb. 6 km-re, közvetlenül a gyönyörű homokos tengerparton fekszik. A monastiri repülőtértől kb. 117 km-re helyezkedik el, mindössze 2 km-re egy Aqua Park található.

ELHELYEZÉS
443 szobájának mindegyike telefonnal, szatellit Tv-vel (a távirányító használata letét ellenében lehetséges), fürdőszoba/ WC-vel, erkéllyel vagy terasszal felszerelt térítés ellenében légkondicionálóval, mini hűtővel, széffel és mini bárral felszerelt. Lekérésre babaágy igényelhető.

Garden View/ Sea View: kb. 16,5-13,5 m2 alapterületű tájra/ tengerre néző kilátással rendelkező szoba.

Family Room: kb. 40 m2 alapterületű tájra vagy tengerre néző kilátással rendelkező családi szoba.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a reggelit (07:00-10:00), a késői reggelit (10:00-11:00), az ebédet (12:30-14:30) és a vacsorát (18:30-21:00), valamint a napközben kínált snackételeket is. Előzetes foglalás esetén egyszeri alkalommal a szálloda a`la carte éttermében olasz és tunéziai specialitásokat próbálhatnak ki ingyenesen a kulináris élményekre vágyók. A szálloda bárjaiban és kávézójában a helyi alkoholos- és alkoholmentes italok díjmentesen fogyaszthatóak.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Beltéri-, kültéri- és gyermekmedence, tenisz, asztalitenisz, mini golf, petang, szörf, kenuzás, darts, íjászat, vízi gimnasztika, futball, táncórák, aerobik várja a vendégeket. Térítés ellenében masszázs, szauna, strandröplabda, sportpálya, motorizált vízi sportok és búvárkodás vehető igénybe. A vendégek szórakozását a tematikus estek, szórakoztató műsorok és élőzenés fellépések biztosítják. A gyermekeket mini klub (4-12 éves korig), napközbeni és esti szórakoztató programok várják.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
A WIFI használata a recepción és a bárban ingyenes. Üzletek, pénzváltó, vásárlási lehetőségek, térítés ellenében fodrászat, orvosi ügyelet, mosodai szolgáltatások bővítik a szolgáltatások körét. A szálloda a napernyőket, napágyakat és matracokat díjmentesen biztosítja a medence mellett és a tengerparton is. A strandtörülközők használata letét ellenében lehetséges.

A szálloda weboldala: https://www.vinccihoteles.com/fre/hotels/tunisie/hammamet/vincci-nozha-beach-spa



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak