Tunézia, Nabeul: Delfino Beach 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 212988
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Nabeul

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda egy 100.000 m2-es kert közepében található, 6 km-re Hammamet központjától és 6 km-re Nabeul üdülőtől. A mór stílusban épült szálloda közvetlenül a fehérhomokos tengerparton fekszik.

ELHELYEZÉS

A szálloda 321 szobával rendelkezik, ebből 190 szoba kétágyas, 21 szoba connecting, azaz összekötőajtóval rendelkezik, 45 családi szoba, 40 bungaló és 4 suit szoba. A szobák mindegyike légkondicionálóval, telefonnal, széffel, Tv-vel, mini hűtővel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, kozmetikai tükörrel felszereltek és erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátás keretein belül: reggeli, ebéd, vacsora büfé rendszerben, helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása. Snack ételek a megadott időben és kijelölt bárokban fogyaszthatók. A szálloda főéttermén kívül, az ehhez csatlakozó terasz, egy a`la carte étterem és 5 bár szolgálja a vendégek kényelmét. Heti egy alkalommal téma este.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

3 külső medence, melyből egy fűthető (alkalomszerűen) és egy pedig csak felnőttek részére kialakított relax medence, illetve 1 belső medence áll a rendelkezésre, szintén nem minden esetben fűtött. Külön a gyermekek részére kialakított medence, mini klub (4-12 éves), játszótér, asztali tenisz, strand röplabda, tenisz (1 óra előjegyzéssel), íjászat, kosárlabda, foci, aerobik. Búvár- és golfozási lehetőség 20 percen belül elérhető. Nappali és estei animációs programok kicsinek és nagyoknak, szabadtéri színpad és fedett színház, Nightclub. Térítés ellenében wellness központ: medencével, fitnesz központtal, táncteremmel, hammam-al, 3 szauna, szépségszalon, 8 különféle masszázs, különböző kozmetikai kezelések, relaxációs szoba, kardió edzések, indoor (beltéri) biciklizés. Ezen kívül számos vízi sportolási lehetőség a tengerparton.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Recepció, ingyenes Wi-Fi a recepción, konferencia terem, vásárlási lehetőségek, mosoda, gyermekmegőrző bölcsőde, parkolási lehetőség.

A hotel honlapja:http://www.ttshotels.com.tn/delfinobeach/



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak