Tunézia, Monastir: One Resort Aqua Park & Spa 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 223275
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Monastir

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS
A hotel közvetlen tengerparti fekvéssel a monastiri repülőtér felé vezető úton helyezkedik el, 10 km-re a városközponttól, 12 km-re Sousse-tól (Tunézia harmadik legnagyobb városától).

ELHELYEZÉS
A szállodában 396 bungaló és 90 szoba található két emeleten elosztva. A szobák mindegyike központi légkondicionálóval, széffel, mini hűtővel, Tv-vel, telefonnal, zuhannyal/WC-vel, hajszárítóval felszerelt. A szobákhoz erkély vagy terasz tartozik. A családi szobák (family room) egy légterűek, és harmonika ajtóval vannak elválasztva. A superior családi szobák pedig két hálószobát foglalnak magukba.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátás büfé jellegű reggelivel, ebéddel, vacsorával, valamint helyi alkoholos- és alkoholmentes italokkal. Az all inclusive ellátás keretén belül számos étterem, bár és kávézó áll rendelkezésre, úgy mint tengerparti-, medencés-, és aqua parki bár (italok és snackek), diszkó bár (23:00-02:00), lobbi bár (09:00-24:00). A L`Express bárban 0-24 órában snacket és italokat fogyaszthatnak a vendégek. A Blue & Blue a`la carte mediterrán étterem széles menükínálattal várja vendégeit (előzetes foglalás szükséges). A Sofra étteremben Tunézia helyi különlegességeit próbálhatják ki az odalátogatók (foglalás szükséges). A Churrasacaria a`la carte étteremben felár ellenében a tengerparton élvezhetik Brazília kulináris specialitásait. A Prime One Bárban helyi és import alkoholos italkülönlegességeket lehet kipróbálni térítés ellenében.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
A szálloda három kültéri medencével (külön felnőtt medence), valamint beltéri medencével van felszerelve. Az aqua park kiváló szórakozási lehetőség gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. További sportolási lehetőségek állnak rendelkezésre: tenisz (felszerelés ingyenesen, különórák és megvilágítás térítés ellenében), asztalitenisz, tollaslabda, kosárlabda, vízi labda, boccia, strandröplabda, golf, aerobik, diszkó, gyermek- és felnőtt programok, esti műsorok állnak a kikapcsolódni vágyó vendégek rendelkezésére. Mini klub (3-7 év), maxi klub (8-12 év), tini klub (13-17 év). Térítés ellenében spa szolgáltatások vehetőek igénybe: török fürdő, szauna, masszázs, szépségszalon.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Recepció, pénzváltó (09:00-23:00), 400 fős konferenciaterem, ingyenes WIFI használat a recepciónál, a szobákban és a külső medencéknél, orvosi ügyelet, autóbérlés, fotós, mosoda, fodrászat bővítik a szolgáltatások körét. A napozószékek, napernyők és matracok ingyenesek a medence mellett. A strandtörülközők letét ellenében kérhetőek.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak