Tunézia, Djerba: Joya Paradise 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 211498
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Djerba

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda a Djerba Zarzis repülőtértől kb. 30 km-re, Houmt Souk kikötőjétől 15 km-re, a tengerparttól kb. 700 méterre található. A strandra ingyenes transzferjáratot üzemeltetnek.

ELHELYEZÉS

151 szobájának mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, szatellit televízióval, mini bárral, bérelhető széffel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, erkéllyel vagy patióval (belső udvar) felszerelt. Babaágy kérésre elérhető. A standard szobák kb. 32 m2 alapterületűek, és kihúzható kanapéággyal pótágyazhatók.

ÉTEL ÉS ITAL

Reggeli, félpanzió (reggeli és vacsora italok nélkül), teljes panzió (reggeli, ebéd, vacsora italok nélkül), vagy all inclusive ellátás kérhető. Az all inclusive vendégek büfé jellegű reggelit, ebédet, vacsorát, valamint helyi alkoholos- és alkoholmentes italokat fogyaszthatnak. Két étterem és két bár áll rendelkezésre.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Külső- és beltéri medence, gyermek medence, játszótér, mini klub, sportpálya, tenisz, kosárlabda, futball, röplabda, aerobik, petang, diszkó. Térítés ellenében wellness részleg (masszázs, szépségkezelések, pezsgőfürdő, gőzfürdő, török fürdő), és vízi sportok bővítik a szolgáltatások körét.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Ingyenes WIFI a lobbiban, 24 órás recepció, mosoda, szobaszerviz, kerékpárkölcsönzés, lift áll rendelkezésre. A medence mellett és a tengerparton napernyők és napágyak használhatóak.

Ez az elragadó szálloda a következő helyen található: Djerba. A város központjától alig 3. 0 kilométerre található szálláshely minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A szálláshely mindössze 2. 0 kilométerre található a legközelebbi golfpályától, mely így könnyen elérhető a látogatók számára. A vendégek számára 15 méteren belül elérhető a közlekedési hálózat, mely lehetővé teszi a környék felfedezését. A legközelebbi strand és a birtok 250 méterre fekszik egymástól. A látogatók mindössze 25. 0 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. Az épületben összesen 151 lakegység közül lehet választani. A(z) 2010. évben a létesítményt teljesen átalakították. Ez a(z) Joya Paradise Vezetékes és vezeték nélküli internetkapcsolattal is rendelkezik. Mivel ez az ingatlan 24 órás recepciót kínál, így a vendégeket mindig szívesen fogadják. Az ingatlan vendégszobáiban szükség esetén olyan szolgáltatások is rendelkezésre állnak, mint pl. a kiságy gyermekek számára. A(z) Joya Paradise minden fürdőszobája akadálymentesített. Ez a(z) Joya Paradise nem állatbarát. Az autóval érkező és itt megszálló utasok járműveiket a szálláshely parkolóhelyeinek egyikén hagyhatják. A vendégek kényelme érdekében a(z) Joya Paradise transzfer szolgáltatása is a rendelkezésükre áll. A(z) Joya Paradise büszke az általa kínált étkezési lehetőségek széles skálájára, melyek ízletes kulináris specialitásokkal várják a vendégeket. Az itt megszállók kikapcsolódhatnak és kiszabadulhatnak a mindennapos mókuskerékből az ingatlan wellness-részlegén. Az épületben kínált sportlétesítményeknek és tevékenységeknek köszönhetően minden az ingatlanban megszálló vendég edzhet és aktív maradhat az itt-tartózkodása során is. Az itt megszállók remekül kikapcsolódhatnak az épület szórakozási lehetőségeinek köszönhetően.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak