TOP AJÁNLAT! Tunézia, Mahdia: El Mouradi Mahdia Hotel 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 98446
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Mahdia

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

Közvetlenül a fehérhomokos tengerparton fekszik, Mahdia központjától kb. 5 km-re, Monastirtól 40 km-re délre (kb. 1 óra transzferidő), míg Enfidhától 110 km-re (kb. 2 óra transzferidő) található. A város báját a tenger zafír színe, fantasztikus strandjai, medinája, a tradicionális kisváros forgataga, a halászváros jellege és a selyemszövők adják.

ELHELYEZÉS

Légkondicionált szobái telefonnal, szatellit Tv-vel, mini hűtővel, hajszárítóval, fürdőszoba/WC-vel, széffel (ingyen), többségük erkéllyel vagy terasszal rendelkezik. A szobák kertre, medencére, vagy térítés ellenében tengerre néznek, és szőnyegpadlóval vagy padlólappal burkoltak. Egy légterű családi szoba (2 felnőtt + 2 gyerek, vagy 3 felnőtt + 1 gyerek részére) vagy összenyitható szoba foglalható. A légkondicionáló csak fő szezonban működik a szobákban.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátás, amely tartalmazza a napi háromszori étkezést büfé jelleggel (reggeli 06:00-10:00, ebéd 12:30-14:00, vacsora 18:30-19:45 és 20:15-21:00), a késői reggelit, délutáni snacket, kávét és teát, valamint helyi alkoholos és alkoholmentes italokat a kijelölt helyeken és időpontokban.Minden italműanyagpohárban kerül felszolgálásra.Heti két alkalommal az a`la carte étteremben vehetik igénybe utasaink a vacsorát (előzetes bejelentkezés szükséges).

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Külső felnőtt- és gyermek medence, belső medence jakuzzival (mely a nyári szezonban zárva tart), mini klub, tini klub, mini diszkó, asztalitenisz, futballpálya, betonos teniszpálya, íjászat, mini golf, strandröplabda, animáció, diszkó. A szállodában thalasso- és balneoterápiás központ működik, ahol szakemberek által összeállított wellness szolgáltatások közül választhatnak utasaink térítés ellenében. A tengerparton számos vízi sportolási lehetőség áll rendelkezésre díj ellenében: szörf, vízibicikli, jetski, kajak, banán.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Az 5 emeletes 364 szobával, 5 lifttel, gondozott kerttel rendelkező szálloda 600 fős konferencia központja minden technikai eszközzel felszerelt. Orvos,ajándéküzlet, mosoda áll rendelkezésre.Internet térítés ellenében vehető igénybe a szállodában (kb. 8 TND/óra), WIFI a recepciónál ingyenesen érhető el.Az épület akadálymentesített, így mozgássérültek számára is ajánljuk. A medencék mellett és a tengerparton a napágyak, a napernyők, a matracok ingyen állnak vendégeink rendelkezésére. Strandtörülközőt letét ellenében biztosít a szálloda (kb. 15 TND).



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak