Tunézia, Port El Kantaoui: El Mouradi Palace Resort 5*, félpanzió

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 82266
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Port El Kantaoui

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS
Közvetlenül a gyönyörű homokos tengerparton található, a főépület és a part között hatalmas pálmafás kert terül el. Monastirtól 30 km-re (kb. 30 perc transzferidő), míg Enfidhától 40 km-re (kb. 35 perc transzferidő) található, Port El Kantaoui jachtkikötője 3 km-re, Sousse központja kb. 10 km-re van. 2020-ban a szálloda hivatalos besorolása 5*; a Taurus Reisen besorolása szerint 4*+.

ELHELYEZÉS
515 központilag légkondicionált szobája telefonnal, szatellit Tv-vel, mini hűtővel (fogyasztás térítés ellenében), fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, széffel (ingyen), szőnyeggel vagy padlólappal, erkéllyel vagy terasszal rendelkezik. A hotelben 452 kétágyas-, 40 háromágyas-, 8 négyágyas szoba, valamint 15 lakosztály található.Family szoba egynagyobb alapterületű, egy légterű szoba, mely egy francia ággyal, és többségében kihúzható pótágyakkal felszerelt. A légkondicionáló csak főszezonban működik a szobákban.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátás (büfé jellegű reggeli 7:00-10:00, késői reggeli 10:30-11:30, ebéd 12:30-14:00, vacsora 19:00-20:30 és 20:45-22:00, helyi italok). Az AI ellátás keretén belül éttermek, bárok, kávézó áll rendelkezésre széles ételválasztékkal, valamint helyi alkoholos- és alkoholmentes italokkal.Minden italműanyagpohárban kerül felszolgálásra.Heti két alkalommal vacsora fogyasztható az a`la carte étteremben ingyenesen az all inclusive ellátást foglalt utasoknak. Vízipipa térítés ellenében próbálható ki a mór kávézóban.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kertjében felnőtt- és gyermek medence található, valamint belső medence jakuzzival és gyermekrésszel (mely nyári szezonban zárva tart), mini klub (5-12 évig), tini klub (13-17 évig), mini diszkó, asztalitenisz, petang, darts, strandröplabda, betonos teniszpálya, animációs programok, diszkó áll rendelkezésre. A wellness központban szauna (kb. 10 euró/fő/óra), masszázs, török fürdő (kb. 10 euro/fő/alkalom), thalassoterápiás kezelések, fitneszterem várja a vendégeket. A tengerparton térítés ellenében számos vízi sportolási lehetőség adódik.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Négy lift, recepció, ajándéküzlet, üzletek, fodrászat, mosoda, szobaszerviz, gyermekfelügyelet, orvosi ügyelet szolgálják az utasok kényelmét.A recepciónál pénzváltó és bankautomata található. WIFI elérhetőség a recepciónál ingyenes. A medencék mellett és a tengerparton a napágyak, a napernyők és a matracok ingyen állnak vendégeink rendelkezésére, a strandtörülközőért kb. 20 TND letét fizetendő.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 745 utazás 358 503 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak