Tunézia, Hammamet: El Mouradi Beach Hotel 4*, all inclusive (budapesti indulás)

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 81018
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Hammamet

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A kellemesen, barátságosan kialakított, közvetlen homokos tengerparton található szálloda.Hammamet és Nabeul között, Hammamet központjától kb. 5 km-re, Nabeul központjától kb. 7 km-re fekszik. A monastiri repülőtértől 110 km-re (kb. 1 óra 25 perc transzferidő), míg az enfidhai repülőtértől 50 km-re (kb. 35 perc transzferidő) helyezkedik el. A hotelt egy impozáns gondozott park veszi körül buja zöld növényzettel: pálmafákkal, hibiszkusszal és leanderekkel.

ELHELYEZÉS

A családias hangulatú szálloda 223 szobával rendelkezik. A légkondicionált szobák telefonnal, szatellit Tv-vel, mini hűtővel, fürdőszoba/WC-vel, terasszal vagy erkéllyel vannak felszerelve. Térítés ellenében széf bérelhető (kb. 1 TND/nap). A szobák kertre, medencére vagy térítés ellenében tengerre nézők. Foglalható egyágyas-, kétágyas-, háromágyas-, valamint négyágyas szoba (2 felnőtt+2 gyerek, 3+1).

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátás, mely tartalmazza a napi háromszori főétkezést (reggeli 06:30-10:00, ebéd 12:30-14:00, vacsora 19:00-21:00). A későn kelőknek 10:00-12:00-ig kontinentális reggeli áll rendelkezésére, valamint napközben szendvicsek, pizzák, saláták, tészták, kávé, tea, sütemények (10:00-17:00), illetve egész napos italfogyasztás a helyi alkoholos és alkoholmentes italokból. A diszkó bárban és a szálloda a`la carte éttermében térítés ellenében fogyaszthatnak a vendégek.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Kertjében felnőtt-, és gyermek medence található medence melletti bárral. Belső medencéje a nyári szezonban zárva tart. Különböző sportolási lehetőségek mind a szállodában, mind a tengerparton: két betonos teniszpálya (all inclusive ellátás esetén a teniszpálya használata 1 órára ingyenes, az ütőkért 3 TND/ütő díjat kell fizetni, este világítás nincs.), vízi sportok, játszótér, mini klub a gyerekeknek, térítés ellenében: jakuzzi, török fürdő, szauna, masszázs, kajak, vízibicikli, banán, parasailing.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Az épületben 24 órás recepciószolgálat, business center és konferenciaterem szolgálja a vendégek kényelmét. Az all inclusive utasok számára ingyenesen elérhető a vezeték nélküli internet-szolgáltatás a lobbi területén. A medencék mellett és a tengerparton a napágyak, a napernyők ingyen állnak vendégeink rendelkezésére. A strandtörülközőért letétet kell fizetni (kb. 15 TND/törülköző), míg a matrac díja 2 TND/nap.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 730 utazás 358 818 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak