Tunézia: El Mouradi Port El Kantanoui Hotel 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 66421
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Port El Kantaoui

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

Közvetlenül a gyönyörű homokos tengerparton, nagy kertben terül el. A szálloda Monastirtól 35 km-re (kb. 30 perc transzferidő), Enfidhától 40 km-re (kb. 35 perc transzferidő) található, míg a Port El Kantaoui jachtkikötőtől 4 km-re, Sousse központjától kb. 10 km-re fekszik.

ELHELYEZÉS

494 szobájának mindegyike kellemesen berendezett, valamint légkondicionálóval, telefonnal (térítés ellenében), szatellit Tv-vel, fürdőszoba/WC-vel, erkéllyel vagy terasszal, szőnyeggel vagy padlólappal felszerelt. Mini bár térítés ellenében igényelhető. Egy légterű családi szoba 2 felnőtt + 2 gyerek részére foglalható, illetve lakosztályai felár ellenében lekérhetőek. A szobák medencére, kertre vagy térítés ellenében tengerre nézők. A légkondicionáló csak főszezonban működik a szobákban.

ÉTEL ÉS ITAL

Az all inclusive ellátás tartalmazza a büfé jellegű reggelit (07:00-10:00), késői reggelit (10:30-11:30), ebédet (12:30-14:30), vacsorát (18:30-19:30 és 20:00-21:00), délutáni snacket, kávét és teát, valamint a helyi alkoholos és alkoholmentes italokat a kijelölt helyeken és időpontokban.Minden italműanyagpohárban kerül felszolgálásra.3 étterem, 3 bár, mór kávézó és éjszakai klub szolgálja a vendégek kényelmét. A diszkóban történő fogyasztás külön fizetendő. Heti egy alkalommal, előzetes bejelentkezéssel vacsora fogyasztható az al`a carte étteremben.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Kertjében 2 külső felnőtt- és 2 gyermek medence, belső medence jakuzzival (mely a nyári szezonban zárva tart), napozóterasz, medence melletti bár, és tengerparti bár található. Mini klub (5-12 éves korig), tini klub (13-17 éves korig), mini diszkó, nappali és esti szórakoztató programok, diszkó, társasjátékok, asztalitenisz, futballpálya, petang, mini golf, íjászat, darts, strandröplabda, térítés ellenében kivilágított betonos teniszpálya, biliárd, wellness központ áll a vendégek rendelkezésére. A tengerparton vízi sportok széles kínálatát találhatjuk térítés ellenében: szörf, vitorlázás, vízibicikli, kajak, jetski, banánozás; a közelben golfpályák és lovaglási lehetőség van.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Ajándékbolt, fodrászat, a recepciónál pénzváltó és bankautomata működik, WIFI elérhetőség a recepciónál kóddal ingyenesen. A széfért 20 TND letétet kell fizetni, valamint a bérlésért napi 2 TND-t.A medencék mellett és a tengerparton a napágyak, a napernyők ingyen; a matracok azonban térítés ellenében (2 TND/nap) állnak vendégeink rendelkezésére. A strandtörülközőért kb. 10 TND letét fizetendő mind a medencéknél, mind a tengerparton.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak