Tunézia, Port El Kantaoui: El Mouradi Club Selima 3*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 216574
Indulás dátuma:2024.06.04. (K)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  201 900 Ft / fő (akciós alapár)
Teljes ár:  201 900 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Port El Kantaoui

Szállás / program részletes leírása



aFEKVÉS
Közvetlenül a finomhomokos tengerparton található, a jachtkikötőtől kb. 2,5 km-re. Soussetól 10 km-re, a monastiri repülőtértől 35 km-re helyezkedik el. A szálloda májustól novemberig tart nyitva.

ELHELYEZÉS
A komplexum hatalmas kertben épült, 54 kisebb épületből áll. A maximum tíz szobával rendelkező egyemeletes bungalókban összesen 572 szoba van. A bungalók szobái légkondicionálóval (a távirányítóért 15 TND letét fizetendő), fürdőszoba/WC-vel, telefonnal, Tv-vel (a távirányítóért 15 TND letét fizetendő), kőpadlóval felszereltek. Széf a recepción bérelhető 20 TND letét + 4 TND/nap áron. A légkondicionáló csak főszezonban működik a szobákban. A Standard with Terrace szobatípus erkéllyel is rendelkezik.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a büféjellegű reggelit, késői reggelit, ebédet, vacsorát, éjszakai snacet és a délutáni kávét, teát, süteményeket. Napközben a helyi alkoholos és alkoholmentes italok (ásványvíz, koktél, likőr, bor stb.) fogyasztása a kijelölt bárokban.Minden italműanyagpohárban kerül felszolgálásra.A főépületben található a recepció, az étterem, valamint a bárok: snack-, lobbi-, medence melletti bár, valamint a pizzéria, és a mór kávézó (vízipipa térítés ellenében). A tengerparti bárban csak alkoholmentes italokat szolgálnak fel. Heti egy alkalommal előzetes bejelentkezéssel tunéziai vacsora fogyasztható az a`la carte étteremben. A palackozott vízért kb. 2 TND fizetendő.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Gondozott, ápolt kertjében két felnőtt medence van gyermekrésszel, mini klub (5-12 évig), mini diszkó, tini klub (13-17 évig), nappali- és esti szórakoztató programok, diszkó (fogyasztás térítés ellenében), társasjátékok, asztalitenisz, petang, darts, futballpálya, röplabda- és kosárlabdapálya, mini golf, íjászat, darts, strandröplabda várja a vendégeket. Térítés ellenében biliárd, a tengerparton vízi sportok: szörf, vitorlázás, vízibicikli, kajak, jetski, vízisí áll rendelkezésre. A közelben golfozásra és lovaglásra is nyílik lehetőség.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
A szálloda közvetlen közelében kivilágítható tenisz- és squash pályák találhatóak, melyek térítés ellenében, előzetes bejelentkezéssel használhatók. Ajándékbolt, fodrászat, mosoda, orvosi ügyelet bővítik a szolgáltatások körét. A WIFI használata a recepciónál ingyenes. napernyők és napágyak a medencénél és a tengerparton ingyenesek, a matracok térítés ellenében vehetők igénybe (kb. 3 TND/nap).

Charteres utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (20 kg)- és kézipoggyászt (5 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák:azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást (12 720 Ft/ hét/autó).

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 730 utazás 358 818 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak