Tunézia, Port El Kantaoui: El Mouradi Port El Kantaoui 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 216571
Indulás dátuma:2024.06.04. (K)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  211 900 Ft / fő (akciós alapár)
Teljes ár:  211 900 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Port El Kantaoui

Szállás / program részletes leírása



aFEKVÉS
Közvetlenül a gyönyörű homokos tengerparton, nagy kertben terül el. A szálloda Monastirtól 35 km-re található, míg a Port El Kantaoui jachtkikötőtől 4 km-re, Sousse központjától kb. 10 km-re fekszik.

ELHELYEZÉS
494 szobájának mindegyike kellemesen berendezett, valamint központi légkondicionálóval, telefonnal (térítés ellenében), szatellit Tv-vel, fürdőszoba/WC-vel, erkéllyel vagy terasszal, szőnyeggel vagy padlólappal felszerelt. A szobák medencére, kertre vagy térítés ellenében tengerre nézők. A légkondicionáló csak főszezonban működik a szobákban.

ÉTEL ÉS ITAL
Az all inclusive ellátás tartalmazza a büféjellegű reggelit, késői reggelit, ebédet, vacsorát, délutáni snacket, kávét és teát, valamint a helyi alkoholos és alkoholmentes italokat a kijelölt helyeken és időpontokban.Minden italműanyagpohárban kerül felszolgálásra.2 étterem, 3 bár, mór kávézó és éjszakai klub szolgálja a vendégek kényelmét. Az import italok, a frissen facsart gyümölcslevek, a vízi pipa, a palackozott italok, valamint a diszkóban történő fogyasztás külön fizetendő. Heti egy alkalommal, előzetes bejelentkezéssel vacsora fogyasztható az al`a carte étteremben.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kertjében 2 külső felnőtt- és 2 gyermek medence, belső medence jakuzzival (mely a nyári szezonban zárva tart), napozóterasz található. Mini klub (5-12 éves korig), tini klub (13-17 éves korig), mini diszkó, nappali és esti szórakoztató programok, diszkó, társasjátékok, asztalitenisz, futballpálya, petang, mini golf, íjászat, darts, strandröplabda, térítés ellenében kivilágított betonos teniszpálya, biliárd, wellness központ áll a vendégek rendelkezésére. A tengerparton vízi sportok széles kínálatát találhatjuk térítés ellenében: szörf, vitorlázás, vízibicikli, kajak, jetski, banánozás; a közelben golfpályák és lovaglási lehetőség van.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Ajándékbolt, fodrászat, orvosi ügyelet, mosoda, üzletek, a recepciónál pénzváltó és bankautomata működik, WIFI elérhetőség a recepciónál ingyenesen. A széfért 20 TND letétet kell fizetni, valamint a bérlésért napi 2 TND-t.A medencék mellett és a tengerparton a napágyak, a napernyők ingyen; a matracok azonban térítés ellenében (2 TND/nap) állnak vendégeink rendelkezésére. A strandtörülközőért kb. 20 TND letét fizetendő mind a medencéknél, mind a tengerparton.

Charteres utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (20 kg)- és kézipoggyászt (5 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák:azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást (12 720 Ft/ hét/autó).

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 730 utazás 358 818 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak